Familien

Familien som i dag beboer Lykkeslund består af Lars Langskov Nielsen
og Vibeke Egeskov Nielsen sammen med børnene Jacob (2001),
Ellen (2003) og Erik (2008). De 2 "store" går på Løkkemarkskolen og Bette-mand går i børnehaven Dalskovreden - et pragtfuldt sted med miljø for børn og voksne! Han er født med Silver Russel Syndrom hvilket gør ham liden af vækst, men heldigvis fejler hovedet intet.

Lars er uddannet Agrarøkonom fra Næsgaard Landbrugsskole i 1992 og
har aldrig været i tvivl om, at han skulle være landmand! Den sparsomme
– om nogen – fritid bruges hovedsageligt på familien.

Vibeke var i mange år medarbejdende hustru og deltog sideløbende i landboforeningens samfundskontaktarbejde. Bla. som en af initiativtagerne til det nu hendengangne "Land-Live, Musik for land og by".

Nu er Vibeke imidlertid tilbage på arbejdsmarkedet, nu som selvstændig og indehaver af Salon VIJA som er Nordfyns første neglesalon. Den har til huse dels i kælderen i hjemmet, dels i Bogense hos Salon DeLuxe, hvor man finder Vibeke 3 dage om ugen.

Vi overtog gården i 2004 og forsøger i dag at leve op til de værdier og traditioner som gården hviler på. Det betyder f.eks. at alle medarbejdere + Lars’ forældre hver dag kl. 9:00 mødes i køkkenet til fælles formiddagskaffe. Det synes vi selv er med til at knytte medarbejderne til familien og gør, at vi får et fællesskab som vi tror alle sætter pris på.

Desuden knytter der sig efterhånden en del faste traditioner til den årlige høstfest som dog mere er en julefrokost og som i de senere år har fundet sted i Otteruphallens Bowlingcenter. Her kåres bla. årets ”Uheldige Helt” som belønnes med et "vandretrofæ".

Det er en lille sort statuette som gives til en medarbejder som i sit daglige virke på bedriften faktisk er en helt – men som i løbet af året har gjort sig bemærket på mere eller mindre uheldig vis.

Uheldige helte gennem tiderne:
2002: Anders Kappel
2003: Claus Madsen
2004: Knud Arne Frandsen
2005: Thomas Lindegård Jensen
2006: Claus Ågård Pedersen
2007: Tine Pedersen
2008: Jørn B Erichsen

2009: Christian Nielsen                             
2010: Mogens Sørensen

2011:

2012: Tomasz "Tomik" Jochan